You are here
Home > Golf >

Nøtterøy Golfbane Norway

Nøtterøy Golfbane ligger i hjertet av Vestfold. Banen er designet av golfarkitekt Jeremy Turner og ble åpnet i 2003. Golfanlegget består av en 18-hullsbane, en 6- hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. I tillegg til dette har vi også et klubbhus med garderobeanlegg, proshop og en riktig trivelig restaurant.

Nøtterøy golfbane er tilpasset alle kategorier av spillere. Banen, med sine 7 utslagssteder, er varierende, underholdende og kan også være en sportslig utfordring for de som ønsker det. Golfhullene har store karaktermessige variasjoner med naturlige hindre, bunkere og vann i spill. Banen ligger i et område med flott natur – noe som øker spilleopplevelsen ytterligere. Nøtterøy golfbane er banen du alltid vil ønske og spille igjen!

Legg igjen en kommentar

Top