You are here
Home > Golf >

22. September Atlungstad Golf Club Norway

135-ed501c22b9026af9bb43049c5a03b41a
http://www.atlungstadgolf.no
75-91e4daf995121365115471bf763d43a3
http://www.atlungstadgolf.no
20160922_181315
Et hotell som ga meg max service. Etter litt sen service ved innsjekking, rettet de det opp med 3 gratis glass vin til middag. Livet er herlig. Her er litt info om hotellet. Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik ønsker deg velkommen til en av Gjøviks beste beligenheter, midt i byen. Spis godt på Egon Restaurant, og legg konferansen din til våre møterom. Hver dag byr vi i tillegg på kveldsmat og ettermiddagskaffe. Midt i Gjøvik Leter du etter hotell i Gjøvik? Da er Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik det rette valget. Vi ligger sentralt i Gjøvik og rundt hjørnet venter sentrum med restauranter og butikker. En liten spasertur på tre minutter unna ligger Norges største innsjø, Mjøsa. Vi byr på kveldsmat Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter Konferanse Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik tilbyr tre konferanselokaler midt i Gjøvik. Her kan du holde konferanse eller møte for opp til 120 deltagere. Populær restaurant Vi ønsker velkommen til Egon Restaurant som ligger i samme byggning. Her serveres frokost, lunsj og middag i unike lokaler. Barservering i lobbyen Kom til vår vakre lobby og slå deg ned med et glass vin, en øl eller noe godt og alkoholfritt. Gammelt møter nytt Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik er et koselig hotell i et sjarmerende bygg fra 1902. Men ikke la deg lure av det – vi vet hva den moderne gjesten trenger. Når du bor hos oss surfer du gratis på vårt nettverk. Fra enkeltrom til suite Vi har 90 rom i ulike kategorier. Velg om du vil bo på et standardrom, oppgradere til et superiorrom, eller om du vil bo i en av våre tre suiter. Clarion Collection Hotel Grand, Gjøviks suiter er 35 kvadratmeter og innredet med en sofagruppe. Kontakt Telefon: +47 61 14 00 00 Faks: +47 61 14 00 01 E-post: cc.grandgjovik@choice.no Jernbanegaten 5 2821 Gjøvik , Norge

Legg igjen en kommentar

Top